G L A D P Å S K!

Tjingeling i solskenet!

Titta in som hastigast och önskar er alla en riktigt

Har en hel massa att fixa med här innan vi får besök av mannens bästa vän som kommer och ska äta påskmiddag med oss just nu har jag en morotskaka i ugnen som tillsammans med lite rivna morötter och några dragé ägg ska få agera påskdessert, det är ju bara s å gott med just morotskaka så det kommer definitivt att slinka ner en bit även för mig, sen ska dukas och göras en Janssons frestelse allt annat har jag köpt färdigt så det är bara att plocka fram och värma kör lite latmans mat i år ; )

Har letat inspiration till dukningen på Pinterest, tänker göra det enkelt med lite blommor och några videkvistar och jag lovar att ta lite kort så får ni se sen hur det blev.

Just den här kanin-idén har florerat runt i socialmedier hela veckan : )

(alla bilder från Pinterest)

Det här arrangemanget med pärlhyacinter, kvistar och ägg påminner om den krukan jag har på köksbordet väldigt enkelt att göra men ändå rätt effektfullt.

Resten av påsken tänker vi bara vara hemma och njuta av att vara lediga tillsammans, titta på film och mysa med massa god mat (och godis det är ju ett måste när det är påsk ; ) Lite fix här hemma blir det också imorgon tänkte vi åka och titta på ny inredning till vår klädgarderob (som är från 1979 så den behöver verkligen uppdateras!!) så har vi både söndagen och måndagen på oss att få det klart.

Nu måste jag definitivt hoppa in i duschen om det ska bli någon påskmat här i dag.

Önskar er alla en underbar skärtorsdag

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *