V Å R F E E L I N G

Gokväll!

(inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lagerhaus, Hemtex och Åhléns)

Efter några dagar av riktigt sk*t väder har vi i dag haft strålande solsken och flera plusgrader *hallelujah* och den fortsatta väderprognosen för kommande tio dagar ser mer än lovande ut det ska tydligen vara hela n i t t o n grader (!) nästa fredag, måste nog ställa mig och dansar på bordet av ren glädje ; )))

Satt en stund på framsidan och njöt av värmen när jag kom hem från jobbet det är ett perfekt ställe att sitta vid så här på vårkanten eftersom solen ligger på från morgon till sen eftermiddag och det är näst intill vindstilla (på sommaren blir det nästan för varmt) men lite grått och trist är det just nu eftersom krukorna gapar tomma och förra årets stolsdynor är kasserade (de håller tyvärr inte mer än en säsong här på grund av att den starka solen bleker färgerna, har samma problem med parasollet, och grannarnas katter envisas med att ligga och vila precis på våra dynor ; )

Har lite idéer om hur jag skulle vilja ha det på våra terasser i år (att byta ut lite detaljer gör oftast en ganska stor skillnad och behöver inte bli så kostsamt) lite nya dynor och kuddar, gärna både till fram och baksidan, några ljusslingor att sätta i taket och under parasollet, kanske någon ny kruka och naturligtvis en massa nya fräscha växter.

Har plockat ut några gobitar från de lite billigare kedjorna;

Vattenkanna  (adlink)

Dyna  (adlink)

Ljusslinga  (adlink)

Kruka

Solcellsslinga (adlink)

Hängstol 


(bilder Pinterest)

Tror det blir mest gröna växter i krukorna uppblandat med lavendel och någon enklare vit blomma

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *