Vårblommor och ljumma vindar

Tjingeling!

Vilken fantastisk dag vi haft hörni sol, klarblå himmel, sommarljumma vindar och en temperatur på bra över 20 grader, gått med ett leende på läpparna sedan jag klev utanför dörren mår s å himla bra av det här vädret, nu måste väl ända våren vara här för att stanna, eller hur, det känns i alla fall som att snö och minusgrader är ett minne blott.

I stället för att vara ute och njuta av värmen har jag suttit inomhus tillsammans med kollegor från förskolan och skolan och lyssnat på föreläsningar och workshopat kring digitalisering och användandet av media i verksamheten, väldigt intressant och s å viktigt nu när användandet av digitala medier fullkomligt exploderat och barnen som är ute på nätet bli yngre och yngre men ska villigt erkänna att jag hellre varit ute på gården med barnen eller ännu hellre suttit i solen på en uteservering med ett glas bubbel i handen och titta på folk : D

Men direkt efter avslutad arbetsdag och den obligatoriska fredagssvängen förbi Ica slängde jag på mig träningskläderna, satte på bästa podden i lurarna och tog mig ut på en välgörande promenad i eftermiddagssolen, visserligen hade solen redan halvt om halvt hunnit gå i moln och gråa regnmoln lurade borta i horisonten men de ljumma vindarna låg kvar som en tunt sommartäcke och jag kunde utan problem gå i bara t-hirt.

Hittade fullt av både tussilago och blåsippor i dikesgrenen, helt galet med tanke på att vi för bara två veckor sedan hade minusgrader och flera decimeter snö. Tyvärr är blåsippan fridlyst här i Gästrikland så jag fick snällt lämna kvar de söta små blommorna i diket och de är ju faktiskt som vackrast i naturen

Ljumma vindar, vårblommor och rensopade gångbanor det måste vara våren som har kommit

På återseende

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *