Helgens bukett

Tjingeling i kvällssolen!

Sitter här och njuter av ett glas bubblande dryck och lyssnar på 80-tals musik medan jag skriver, just nu spelas Alphavilles ”Forever Young”, den musiken är nostalgi på hög nivå för mig som är uppvuxen på 80-90-talet, den väcker minnen som gör mig alldeles pirrigt och varmt i hela kroppen ; )

Ville bara titta in och önska er alla en riktigt härlig lördag innan vi går till grannarna på grillkväll. Har en potatisgratäng i ugnen och en form med rödbetor till mig eller ja till den som vill ha naturligtvis men i min familj är det bara jag som äter rödbetor.

Helgens bukett på köksbordet blev en med tulpaner i två i rosa och vitt (de rosa har jag aldrig sett förut kallar dom för piontulpaner för de ser precis ut som pioner) och några kvistar eukalyptus, en riktig vårbukett.


Har roat oss med att plocka bort vinterkläderna och skorna ur garderoben i hallen (vi har en fasligt liten hall så det är bara att byta kläder inför varje säsong) och åka till returen. Skönt att ha sådant gjort nu när vi går in i maj tror jag har varenda helg uppbokad den närmaste månaden.

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *