Att vårstäda i hallen

Hej min fina vänner!

Hur har ni haft det denna måndag?

Här har vi väl inte riktigt haft det fina vädret som vi blev förärande i helgen med femton till tjugograder och sol snarare sju grader och regn men men det är ju inte sommar än så det är bara att bita ihop, sätta på sig regnkläderna (över vinterjackan för annars fryser jag ihjäl när jag är ute på gården med barnen ; ) och hoppas att solen snart tittar in igen.

Jag som fick sån feeling i helgen och städade bort både vinterjackor och vinterskor kanske skulle ha väntat en vecka eller två : )  men skönt att ha det gjort i alla fall. Att rensa och sortera måste nog kvala in som bland det bästa jag vet älskar när allt känns rent, fräscht och nystädat. Passade på att gå igenom hela familjens skoförråd samtidigt för att se vilka som skulle behöva nya inför sommarsäsongen, tack och lov var det bara William, just för tillfället i alla fall.

Som ni ser har vi en ganska liten hall, som man dessutom måste gå igenom för att ta sig till toaletten, så det gäller att ha det undanplockat och det går absolut i n t e att ha både sommar och vinterkläder där samtidigt.

Men som sagt nu är vinterkläderna väck och vi kan förbereda oss för den varma årstiden som alldeles snart är här.

Lampan är inte ny men finns fortfarande här såg jag gillar den industriella stilen och att den bryter av lite mot allt det ljusa tillsammans med draperiet.

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *