Lite vardagslyx på en onsdag

Tjingeling!

Alltså k a n man annat än låta bli att längta till sommaren och semestern när vädret bjuder på dagar med strålande sol, varma vindar och temperaturer på över 25 grader, måste vara galet högt för att vara i början av maj. Hade gärna spenderat tiden vid en strand med familjen, med en picknickkorg och något intressant att läsa istället för att stå och svettas i alldeles för mycket kläder på en varm förskolegård, ja det är ju inte läge att gå runt i bikini när man ska leka i sandlådan eller prata med föräldrar som ni kanske förstår ; )

Men jag hann i alla fall lägga mig en liten stund i solstolen när jag kom hem från jobbet innan det var dags att skjutsa Wille till tennisträningen. Det är i och för sig bra för mig att inte ligga för länge så här i början innan huden har vant sig och fått lite färg jag har nämligen en hud som blir röd ganska fort och måste alltid smörja mig med hög faktor och det är alltid värst så här i början av säsongen. Inte hade jag något att smörja mig med heller för den delen för allt solskydd från förra året har vi kastat, det lilla som var kvar vill säga vi gör nämligen av med sjukt mycket solskydd speciellt sedan vi fått barn. Det fina vädret ska ju fortsätta under helgen så det får nog bli en tur till Ica Maxi och Apotek Hjärtat i morgon och inhandla lite nytt.

Medan mannen spenderat sin onsdagkväll på kurs har jag legat i badet, njutit av bra musik och ett glas bubbel – lite vardagslyx så här på en onsdag.

Nu blir det en stund i soffan innan det är dags att stupa i säng var på jobbet redan 06.20 i morse så den här dagen börjar ta ut sin rätt och inte blir det bättre av lite bubbel innanför västen ; )

I morgon tänkte jag bjuda på en liten lista : )

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *