K R I S T I H I M M E L S F Ä R D

Tjingeling!

Härligt med ännu en ledig dag så här mitt i veckan här har vi hunnit med en hel massa ute i trädgården sånt-där-som-gör-en-så-glad-ända-in-i-själen när det är färdigt ; ) Mannen har stått med högtryckstvätten i handen mest hela dagen tvättat både tak, väggar och golv ute på baksidan, klippt och dressat gräsmattan och plockat fram loungemöblerna medan jag har fixat finliret som att dammsuga, torka golv och väggar och fixat i vårt inglasade rum så nu är vi redo för sommaren och ser fram emot härliga, lata dagar i solen.

(hörde någonstans att sommaren spås bli både regnig och kall men det tror vi inte på för fem öre, eller hur ; ) vi får väl hjälpas åt att hålla tummarna för att vi får en betydligt bättre sommar än förra året i alla fall)

Listan jag lovade er kommer lagom till helgen hinner inte skriva den i dag för här ska det fixas grillat till middag och sen kommer några grannar över på bubbel och mello – de är dags för årets andra semifinal och ikväll tävlar Benjamin, ni är väl med och heja fram Sverige till final.

Blir dock ingen sen kväll för i morgon är det jobb igen som vanligt och med öppning dessutom, snark…

Kram Malin

2 thoughts on “K R I S T I H I M M E L S F Ä R D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *