Tror aldrig vi varit så här tidiga

Gokväll!

Helt galet vilket väder hörni vi blir ju fullkomligt bortskämda med strålande sol och medelhavsvärme, hur ska det här bli resten av sommaren jag menar vi lär ju knappast få behålla detta länge till och av erfarenhet så brukar det komma ganska dåligt väder efter en sån här värme, håller tummarna för att vi får fint i alla fall under dom dagar Felicia tar studenten och grabbarna slutar skolan allt blir ju så mycket lättare om man slipper bära tjocka jackor till finkläderna eller paraply för den delen.

Fick ha fläkten på full speed när jag åkte hem från jobbet termometern visade 33 grader när jag hoppade in i bilen och skinnklädseln brände på bra i baken kan jag lova ; ) Var tvungen att stanna och handla grillkol och korv till morgondagens städdag här i området men så fort jag kommit hem och packat upp så hoppade jag i bikinin och lade mig raklång i solstolen med ett glas iskall cola zero och dagens tidning.

När mannen kom hem åkte dessutom poolen ner från vinden det viktigaste näst efter studsmattan om man frågar Gustav ; )

Här ser ni en som nöjer sig med bara några decimeter djupt vatten i poolen bara det går att plaska runt och blöta ner sig ; ) nu tar det ju sin lilla tid att fylla en pool på 17 000 liter, typ en hel dag, och över natten vågar vi inte ha vattnet rinna så fortsättning följer i morgon då ska även värmepumpen och alla slangar som hör till installeras.

Sen har vi i princip allt klappat och klart inför sommaren ja så när som på några tomma krukor som ska fyllas med med blomster.

Tror aldrig vi varit klara i trädgården så här tidigt

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *