Korv med bröd & grönsaker till middag

Gokväll vänner!

Ännu en helt fantastisk dag med sol och nästan-så-man-tuppar-av-värme, det är fortfarande 18 grader i skuggan här utanför fönstret! Kanske börjar bli lite väl tjatigt om vädret här inne men jag kan liksom inte låta bli när det är så här, men på torsdag säger dom att kylan kommer tillbaka igen och då är det nog sluttjatat, på ett tag i alla fall ; )

Kvällens middag hamnade på grillen, som de flesta middagar den senaste veckan, men det blev den lite enklare måndagsvarianten korv med bröd, det är som att det fina vädret kräver att man lagar maten på grillen och äter den utomhus och inte mig emot eftersom det annars är jag som står inne vid spisen. Fast i dag var det faktiskt bara barnen som fick njuta grillat till oss vuxna serverades det grönt och grönt tillsammans med lite mer grönt och en shots aloe vera. Vi började nämligen en omgång C9 i går och de första två dagarna dricker man bara proteinsmoothie, aloe vera dryck och äter vitaminer och fibrer, alltså ingen mat, men det finns en lista med fria frukt och grönsaker man får äta och det var ifrån den vi plockade kvällens delikata måltid.

Lyllos mig som älskar grönsaker lite värre för mannen som annars äter väldigt lite av den varan men vad gör man inte för hälsans skull ; )

Inget intressant på teven och en mage som småkurrar lite blir nog en tidig kväll här, men först ett stort glas vatten. Tänk att det ska till en speciell diet för att man ska komma i håg att dricka vatten (man ska ju dricka innan man känner sig törstig men det händer typ aldrig mig) det känns faktiskt på en gång i kroppen när man fått i sig tillräckligt med vatten och det syns på huden den blir liksom mer spänstig och inte lika torr.

 I morgon blir det kycklingsallad till middag och den kommer att smaka gudomligt ; )

Kram på er 

Malin

2 thoughts on “Korv med bröd & grönsaker till middag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *