Sista dagen med C9 och en kväll vid poolen

Gokväll!

I går var sista dagen med C9, för den här gången, kommer definitivt gör om detta med jämna mellanrum det är s å skönt att rensa tarmarna från diverse slaggprodukter som legat och skvalpat och kroppen känns både starkare och lättare. Huden känns mättad av allt vatten jag druckit och förmodligen på grund av att jag valt att inte ätit några mejeriprodukter (som det annars är i några av recepten) det brukar också göra susen för mig. Har inte rört på mig så mycket som jag borde och velat men känner mig ändå nöjd med resultatet – tre kilo på vågen, sex centimeter runt midjan (och det både syns och känns kan jag lova) och fyra centimeter runt höften.

Visst är det skönt att tappa kilon men det är nog centimetrarna som känns mest och bäst ; )

I kväll har vi firat tillsammans med vår vän Stefan som också varit med och kört C9 vi har skålat i en god spansk Cava, med mindre än 3 g socker per liter dagen till ära, för våra fina resultat och för den fantastiska sommarvärmen som vi fått njuta av även i dag.

 Och med ett dopp i poolen åtminstone för männen i sällskapet.

”Blev en liten paus här inne på grund av facetime-samtal med Felicia”

Nu har vi ätit vår middag och alla grabbarna inklusive William och Gustav ligger och plaskar i poolen medan jag tänkte bege mig upp på övervåningen och krypa i säng onsdag betyder ju öppning för mig på jobbet och då ringer klockan redan 05.30, gäsp….

Kram på er 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *