På promenad i sommarSverige

Gokväll!

Det är precis just nu som jag älskar mitt jobb som allra mest nu när temperaturen börjar stiga, det gråa gruset är bortsopat, fodrade galonkläder och mössor är ett minne blott, gräsmattorna har mjuknat och skiftat från brunt till mörkaste grönt och det spritter av liv i träd och buskar, får vi dessutom njuta av blå himmel, strålande sol och shorts-och-linnetemperaturer varje dag kan det inte bli så mycket bättre.

Inte så långt från vår förskola ligger en bondgård som föder upp nötkreatur och varje vår brukar det bli åtminstone ett besök dit för att titta på djuren och äta frukt i gröngräset. I dag blev det just en sån dag vi tog barnen och varsin vagn och lite matsäck och drog i väg för att se om kalvarna kommit ut med sina mammor i hagen. Det är verkligen en ynnest att ha detta så nära och helt fantastiskt att se barnen i den miljön och höra deras tankar och funderingar.

Vi passade även på att öva inför nästa veckas sommarfest och sjunga våra sommarsånger när vi satt där i gräset.

Sverige är verkligen helt fantastiskt vackert just precis nu.

Resten av veckan kommer vi tråkigt nog att sitta inomhus och skriva handlingsplaner och planera organisation och barngrupper inför hösten, som trots att den känns v ä l d i g t  l å n g t borta dessa dagar kommer att uppenbara sig fortare än vi hinner blinka.

Kram och godnatt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *