Det blev Amerikanskt istället för Italienskt

Gokväll!

I dag for vi ner på stan direkt efter jobbet för att göra några ärenden och äta middag på torget i kvällssolen denna vecka är det Italiensk matmarknad här i Gävle med matstånd, delikatesser, hantverk och blommor och då vill man ju passa på att njuta och gotta sig ordentligt. Men väl nere på stan fick vi för oss att smita in på Church Street Saloon och istället för Italienskt njuta av lite Amerikanskt och vår favorit ”Breast of Chicken” vi tänkte att vi kan ju passa på nu när Felicia, som är jordnötsallergiker, inte var med dom bjuder nämligen på nötter medan man väntar på maten och skalen sopar man ner direkt på golvet, ja ni kan ju tänka er vilken dödsfälla det är för en nötallergiker.

William tog en härlig chili på högrev och Gustav valde att inte frångå sin älskade hamburgare, alltså jag förstår inte vad som är så fantastiskt gott med en tråkig hamburgare med torrt bröd och b a r a ketchup ; )

Och naturligtvis en iskall cola zero att dricka till

Som jag älskar dessa två ❤︎

Ser kanske inte mycket ut för världen men osten tillsammans med den soltorkade tomaten är s å gott till kycklingen, potatisen är perfekt friterad och vitlökssåsen är to die for. Tog en promenad när jag kom hem för att gå bort lite av den potatisen jag åt ; )

Tidigt i morgon bitti (03.45) kommer Felicia hem från sin Kreta resa är så glad att hon och hennes vän kom i väg och att dom trots lite missöden i början ändå haft en fantastisk vecka men jag ska villigt erkänna att det är skönt för mamma-hjärtat att snart ha henne på hemmaplan igen : ) Jag är absolut inte van att vara borta från mina barn så länge som en hel vecka men det är väl på tiden att vi börjar vänja oss för inom några år kommer de att börja flyga ur boet en efter en efter en.

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *