MORSDAG

Tjingeling!

I dag hurrar vi för alla fantastiska, underbara, starka, tålmodiga, uppfinningsrika, fina och snälla mammor där ute tyvärr finns inte min egen mamma kvar i livet men hade hon varit här hade hon fått en s t o r kram och jag skulle ha talat om för henne hur mycket hon har betytt för mig och för den jag är i dag.

Hon var stark min mamma, ensamstående med två barn och ett heltidsarbete med ibland ganska obekväma tider hon hade många järn i elden, många vänner och mycket hon ville göra men hon fanns ändå alltid där och ställde upp för mig och min lillebror när det behövdes, hon var den som hjälpte till att träna vår klass inför Lucia, hon var den som följde med som vuxen på båtresan i gymnasiet (för att vi skulle kunna göra den fast alla ännu inte fyllt 18) hon var den som alltid öppnade sitt hem när helst det behövdes för både sina vänner och våra vänner, det var aldrig något problem som inte kunde lösas och det var väldigt sällan förmaningar och tjat hon litade på oss till 100%

Jag sörjer så att hon inte hann få träffa alla sina tre barnbarn och se dom växa upp (är dock glad över att hon hann träffa Felicia och uppleva hennes två första år) att hon inte kunnat vara med på deras skolavslutningar och uppträdanden och att vi inte kunnat fira födelsedagar och högtider ihop som vi alltid gjorde när vi var små.

Men på något sätt tror jag hon finns här hos oss ändå varje dag, varje minut och varje sekund – älskade lilla mamma som jag saknar dig ❤️

I kväll vankas det morsdagsmiddag på stan med hela familjen, vi brukar göra så istället för att ge en massa presenter jag slipper stå vid spisen och det är ju ändå att vara tillsammans med dom man älskar som är det viktigaste denna dag tycker jag.

Har legat här i solen en stund nu på eftermiddagen så det behövs nog en liten uppfräschande dusch innan finkläderna ska på ; )

Ha nu en fortsatt fin söndag oavsett om du är mamma eller inte!

Kram Malin 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *