VAB i solen ☀️

Gokväll vänner!

Jag vet inte vad ni känner men jag har lyckats bli så bortskämd av denna fantastiska värme att jag huttrar missnöjt när termometern börja sjunka neråt 17 grader ; ) alltså mer normala temperaturer för den här tiden på året så inget att gnälla över kan man tycka, tänk så lätt man vänjer sig ändå.

I dag har jag haft det oförskämt skönt i solen på terassen har legat och bläddrat i tidningar och sippat kall Cola Zero mest hela dagen, ett helt ok sätt att börja arbetsveckan på ; ) Gustav hade ont i halsen när han vaknade i morse (klagade redan i förra veckan över halsen) och vi både såg och kände att han var tjock på ena sidan, ringde till HC och fick komma och ta prover och mycket riktigt visade det sig att han hade en infektion i kroppen, dock ingen bakteriell som behövde medicineras, så det blir att vara hemma och kurera sig de närmaste dagarna. I morgon är det mannens tur att ta över vabbandet då jag har sommarfest på jobbet med alla barn och föräldrar, skönt att han har det lite lugnare på sitt jobb numera och kan ta över när inte jag har möjlighet det var betydligt svårare för honom att komma loss när barnen var små, tror faktiskt han tycker det ska bli skönt med en extra sovmorgon så här mitt i veckan.

Så istället för en lång dag på jobbet blev det vabb av lite sjukling, en hel massa sol och inredningsinspiration delux, hittade en hel hög med tidningar för halva priset när jag var på ICA Maxi i förra veckan och dom kom ju väl till pass i dag när jag inte hade så mycket annat att pyssla med än att ligga platt i solen.

Men i morgon vankas det jobb igen och förmodligen en hel dag i skuggan på förskolans baksidan väderappen lovar nämligen hela 29 grader!! och det är lite för varmt till och med för mig ; )

Ha nu en fortsatt härlig måndagkväll

Kram Malin

2 thoughts on “VAB i solen ☀️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *