Sommaravslutning i Högbo

Gokväll fina!

Har haft en väldigt trevlig och alldeles lagom varm sista majkväll tillsammans med Gustav och hans klass i Högbo det var nämligen dags för den årliga sommaravslutningen med picknick, lek och den alltid så spännande brännbollsmatchen mellan barn och föräldrar. Jag fick åkta lite tidigare från jobbet för att hinna hem och hämta packningen och William, som tyvärr var den enda som hade tid att följa med då Felicia hade lovat hjälpa en kompis inför morgondagens bal och mannen hade kvällstävlingar med sin skytteklubb, men det var då absolut inget besvär med tanke på det fina vädret : )

Klassen hade varit där sedan tidig morgon och kört femkamp, paddlat kanot, badat, ätit glass och grillat hamburgare och det var full fart på barnen när vi föräldrar kom dit, men efter intagen matsäck och lite mer lek började barnen tappa orken en efter en (och det skulle nog vem som helst göra efter en sån fullspäckad dag) och vi bestämde att det bästa nog vore att skjuta upp den där matchen till en annan kväll för att slippa dras med ett gäng övertrötta och kinkiga tioåringar i bilarna hem ; )

Gustav somnade i alla fall som en stock när han väl kommit ner i varv här hemma, han har ju varit hemma hela veckan med ont i halsen och hade väl inte helt fått tillbaka orken, men det återstår att  se hur pigg han är i morgon när klockan ringer ; )

Som sagt inte mycket energi kvar i denna lilla kropp efter en hel dag med fysiska aktiviteter

Vi hade med korv som vi grillade över öppen eld (älskar smaken av utomhus-grillad korv ) och kakor, munkar, bär, nötter och grädde till efterrätt

Det är så otroligt vackert i Högbo med alla gamla bruksbyggnader, vattendrag och grönska verkligen ett perfekt utflyktsmål speciellt nu när vädret är så härligt.

Sen sprang vi på ett helt gäng sportbilar när vi gick mot parkeringen, någon motorklubb eller förening som hade träff skulle jag tro, och Gustav tycket det passade alldeles utmärkt att ta en selfie just då med en av dom (enligt honom) absolut fräckaste bilarna i bakgrunden ; )

Här har klockan passerat midnatt och läggdags för l ä n g e sedan kanske dags att stänga igen och gå och sussa – i morgon ska det tydligen bli varmare igen det är verkligen helt galet med den här värmen! Det har tydligen inte varit så här varmt sedan mätningarna började på slutet av 1800 talet.

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *