Första dagen på sommarlovet & en helt ny frisyr

Gokväll!

Redan onsdag (!) och ännu en vecka som verkar rusa iväg fortare än ögat hinner blinka. Vilket i och för sig är ganska skönt nu när vi börjar närmar oss sommarens semester känner mig rätt så sliten och trött efter allt planerande, förberedande och fixande inför förra veckans student, helgens födelsedagsfirande och gårdagens skolavslutningar och just nu skriker kroppen efter vila och att-gör-vad-man-känner-för-tid. Men med bara nitton arbetsdagar kvar ska man väl inte klaga och nästa vecka väntar ju dessutom ännu en kortvecka.

Första veckan på sommarlovet för barnen och det verkar ha gått alldeles utmärkt för alla tre undanplockat i köket, ingen disk i diskhon och tvätten tvättad och vikt hoppas på fler såna dagar ; )

Måste visa vad vi gjorde här hemma i går eftermiddag, efter den traditionella skolavslutningslunchen på Pizza House, William fick hjälp att raka av sig håret ; ))) Han har längtat efter att få bort sitt tjocka ostyriga hår sedan tidigt i våras men ville själv vänta tills efter skolavslutningen, gissar att han inte ville chocka sina klasskamrater ; ) Var rädd för att det skulle se för hårt ut men tycker faktiskt det blev riktigt snyggt och fräscht och nu har han en betydligt mer lättskött frisyr precis som han ville ha det.

Det var en ansenlig mängd hår som försvann

Inte helt fel att börja sommarlovet med en ny frisyr

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *