HEJA SVERIGE!

Goddagens!

Ännu en dag med härligt sommarväder och jag känner mig peppar, peppar en aningens bättre fortfarande orkeslös men har varken ont i halsen eller huvudet. Håller tummarna för att orken är tillbaka senast fredag för då är det tänkt att jag ska träffa några tjejkompisar på en aw nere på stan.

I dag hejar vi på Svenska landslaget och håller tummarna för vinst skulle vara kul att få se dom i åttondelsfinal och vad jag förstått så är det inte helt omöjligt.

Vi tog faktiskt skålen redan innan matchstart bara för att vara på den säkra sidan kanske ingen av oss skulle ha lust att fira en förlust ; D Bästa Stefan hade med sig ett bubblande rosévin som var riktigt uppfriskande i värmen ett perfekt vin att njuta ett glas av en ljummen sommarkväll

 Här hittar ni det

Synd nog måste vi sitta inomhus och titta eftersom vi inte har någon teve på altan men jag springer ut och in mellan varven för att både kunna se matchen men även hinna njuta lite av eftermiddagssolen (och ska jag vara ärlig så håller jag mig gärna ifrån teven lite då och då är liksom inte gjord för sån här hög spänning ; )

Ha en underbaronsdagsåses vi snartigen

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *