Middag på Gyllene Måsen och ett dopp i havet

Tjingeling!

I dag blev det latmansmiddag på Gyllene Måsen tanken var att vi skulle ta med oss maten och åka ut till havet, kände inte alls för att ställa mig vid spisen i denna värme, men när vi väl var framme vid restaurangen var det en helt galet lång kö till Drive-innen så vi bestämde oss för att äta maten på plats istället och ta havet efteråt

Dom har börjat med något så fiffigt som bordsservering på McDonalds vilket innebär att man tar en plastskylt med ett nummer på och skriver in numret när man beställer/eller så säger man till i kassan om man beställer där så kommer personalen ut med all mat när den är färdig, nu var det väl inga större problem innan denna tjänst fanns men lite kul var det allt och skönt att slippa hålla koll på när maten är klar och bekvämt att slippa stå i kö och inte kostade det något extra heller ; )

Jag som älskar sötpotatis var bara tvungen att prova dom nya sötpotatispommesen (brukar ju annars inte äta pommes) och dom var verkligen jättegoda lagom tjocka och bra friterade och med en perfekt blandning av sött och salt och sötpotatispommes måste naturligtvis ätas med tryffelmayo ; ) Plockade bort det mesta av brödet och åt bara hamburgaren kanske inte den bästa lchfmiddagen men ibland väljer jag att fuska lite men med måtta och vi får väl se hur magen mår i morgon

Havet är fortfarande ganska kallt och definitivt inget som jag och mannen ville bada i men William han slängde sig i både en och två gånger, efter viss tvekan dock, modigt gjort tycker jag ; D Det brukar inte bli så mycket till bad för mig under sommaren eftersom jag gärna vill ha 30 grader eller mer för att komma i och det kommer det ju sällan upp i här i Sverige ; ) men åker vi utomlands badar jag och några dopp i vår egen pool brukar det ändå bli, men där har vi ju garanterat över 30 grader i och med värmepumpen. När jag var liten kunde jag ligga i hela somrarna och nu kommer jag som mest i med fötterna det är konstigt hur man kan förändras så.

Ser inte ut att vara särskilt bra väder på bilderna men temperaturen har varit nära tropisk i dag trots att molnen hopad sig på eftermiddagen

Tyvärr verkar det bli mycket sämre väder i helgen men då kan man ju passa på att gå på bio istället eller mysa hemma framför en film

Vad ska ni göra i helgen?

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *