Helgens bukett från Ivars

Tjingeling!

En riktigt härlig lördag har vi haft med sovmorgon till tio, en tur till det stora köpcentrumet för att fixa födelsedagspresenter till Lilleman (fyller 10 år på onsdag), en tupplur i solen på terassen (hur skönt som helst är så sjukt trött mest hela tiden, kan det vara åldern tro? ; ) skjutsat Flisan till en kompis i Furuvik, grillmiddag och nu en sväng till grannarna för lite samkväm och kanske något gott att dricka.

Precis så som jag vill spendera mina lördagar med en blandning av shopping, vila, god mat och goda vänner, det endas som saknades i dag var motionen men den får jag ta igen i morgon ; )

I går var jag och hämtade upp helgens bukett på Systrarna Erenlöfs inne i city efter jobbet, dom har just nu ett samarbete med Ivar Ericsson Blomsterhandel, som gör dom absolut vackraste buketterna, man väljer liten, mellan eller stor och hämtar antingen i butiken eller hos Ivar Ericsson eller betalar 99:- för att få buketten hemkörd. Man får se veckans bukett innan på Instagram så man vet precis hur den kommer se ut och denna veckas bukett med en fin blandning av grönt och aprikos tyckte jag skulle passa s å bra i köket.

Dom kommer göra ett uppehåll nu under juli men är tillbaka igen i augusti efter semestern.

Älskar att kunna njuta av färska blommor

Nu väntar grannarna

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *