B R Ö L L O P S D A G

Goddagens!

I dag tittar jag in här lite tidigare än vanligt tänkte passa på när jag ändå bara ligger och slappar i solen, har redan hunnit slumra ifrån ljudboken två gånger och behöver fokusera på något för att inte somna om igen det är faktiskt lite drygt att behöva hitta tillbaka till där man var hela tiden ; ) Kan somna precis var, när och hur som helst just nu kan det vara någon form av vitaminbrist i kroppen som gör att man känner sig konstant trött?

Fick stå med skämskudden när mannen kom hem vid lunch (efter att ha varit på skyttetävling) med famnen full av blommor, en tidning och ett sött kuvert med lotter (mycket bättre än choklad för en som äter lchf ; ) jag måste ha sett ut som ett frågetecken de sekunderna jag stod och försökte komma på vad det var vi firade (jag tänkte faktiskt ett tag om jag blivit helt snurrig och glömt bort min egen födelsedag) har aldrig förut glömt vår bröllopsdag men idag stod det helt still. Så omtänksamt och gulligt av honom att komma hem och överraska så där och inte heller bli sur för att jag glömt bort.

Har legat här och tänkt på den där dagen för arton år sedan när vi stod framför prästen i kyrkan unga, glada och vackra (tror aldrig jag känt mig så vacker som just då) och med framtiden som ett glänsande blankt blad framför oss, ja Felicia fanns redan och radhuset hade vi precis fått nycklarna till men vi hade ändå ingen aning om hur framtiden skulle se ut och hur livet skulle komma att bli.

Fredrik

– jag blir alldeles varm i hjärtat när jag tänker tillbaka på allt vackert, härligt, fint, roligt, spännande och enastående vi fått vara med om under dessa år och allt vi fått upplev både som par och som familj, jag älskar vår familj och det liv vi byggt upp tillsammans och jag hoppas få dela även reste av mina dagar med dig ❤︎

Det blev en bröllopsdagsfrukost utan mannen, som av förklarliga skäl ätit mycket tidigare och låtit mig sova ut, men med fint sällskap av de vackra blommorna som fick ta plats på köksbordet.

Nu har jag inte mindre än två vackra buketter att njuta av och det mina vänner är en riktigt bra start på näst sista arbetsveckan

Ha en fortsatthärligsöndag

Kram Malin 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *