G U S T A V 10 år

Godkväll!

I dag har vi firat en stolt nybliven 10 åring här hemma med obligatorisk födelsedagssång i sängen (blev i i vår säng eftersom skrutten hade lite svårt att somna i går ; ) och paketöppning, poolbad, våffelmiddag (önskemål från födelsedagsbarnet) och kalas med grannarna – en helt förträfflig födelsedag för en kille som precis fyllt tvåsiffrigt.

Det märks att barnen börjar bli stora när paketen bara blir blir färre och färre till antalet ; )

I det stora paketet gömde sig en hoverboard, en svart med blåa ledljus precis som han önskat, det var nog den bästa presenten (ni förstår han var det enda av sina kompisar här på gården som inte hade någon!!) och på plats nummer två kom det egentillverkade presentkortet på spel och pengar på ps4, fråga mig inte hur det fungerar men tydligen finns det spel som bara går att köpa på själva konsollen (alltså inte ett fysiskt spel) och sen finns det hur mycket som helst som man ”behöver” köpa på spel man redan har typ kläder, skills etc… det blir liksom mycket roligare att spela då tydligen ; )) Sen fick han några små leksaker för att balansera upp det lite bland annat den här roliga leran/materialet/eller vad man ska kalla det jättehäftig att leka med var den i alla fall

Här har vi årets födelsedagsbricka med flagga, paket och smoothie, favoriten till frukost/lunch/mellis om Gustav själv får välja, gjord på havremjölk, vaniljyoghurt (oatly) och fryst banan och mango. En ganska nyttig frukost ändå

Här öppnar han sitt presentkort och ni ser ju på minen att det smällde riktigt högt

Till fikat bjöds det på jordgubbstårta, kladdkaka, färska bär, grädde och en jättegod blåbärspaj gjord på mandelmjöl, kokosmjöl och kokosflingor

Nu hoppas vi att det går bättre för födelsedagsbarnet att somna i kväll för det blir så fasligt trångt i sängen med extra sällskap och av någon konstig anledning är det alltid mamman som får dela med mig av sin sänghalva ; )

Kram och godnatt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *