Nästan semester och en nittonåring i huset

Tjingeling!

Äntligen fredag och n ä s t a n semester jag måste tyvärr jobba måndag, tisdag och onsdag nästa vecka (var ledig tre dagar i samband med studenten och skolavslutningen som jag måste jobba igen) men sen är jag ledig ända till den 13 augusti, längtar nu så jag håller på att bli tokig ; )

I dag firar vi ännu en födelsedag här i huset, just den här veckan fyller faktiskt 3 av 4 familjemedlemmar i vår familjen så det är lite hektiskt men att fira är ju bland det roligaste som finns så det gör absolut ingeting. Den här gången är det Felicia som fyller – nitton år (!) kan inte fatta att hon blivit så stor det känns fortfarande som det var i går vi fick henne i våra armar för första gången (efter nästan ett helt dygn med värsta värkarna) hon var verkligen den sötaste lilla bebis vi någonsin sett med mycket hår som var brunt med ljusa slingor i precis som hon varit hos frisören för att göra sig fin för sin mamma och pappa.

 Så helt plötsligt har vi en vuxen dotter som ska börja arbeta till hösten och tjäna egna pengar, hon kommer att vikariera inom förskolan medan hon bestämmer sig för vad hon egentligen vill jobba med ”på riktigt” kanske blir det mer skola om något år vi får se.

I kvällkör vi tacomiddag med grannarnaiställetförfika, för att firahenne, det känns som vi intehargjortannatänfikat och ätittårta de senasteveckorna (det var jufikapåstudenten, påskolavslutningen, påmidsommarafton och såionsdagsnär vi firade Gustav) så vi tyckte vi behövde lite omväxling

och med eller utan tårta firad blir hon ju ändå : D

Tänk i dag är det alltså nitton år sedan mannen och jag blev föräldrar för allra första gången till den vackraste flickan på jorden

Ha nu en underbar fredag mina vänner så ses vi snart igen

Kram Malin 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *