En av de bästa filmerna jag sett & fredagens födelsedagsfirande

Tjingeling!

Ahhhh vad skönt det är att ligga här och göra absolut ingeting njuta av dom ljumma vindarna, sova en stund i skuggan, lyssna på ett kapitel i ljudboken, läsa dagens tidning och smaska svalkande glass i solen nästan så man kunde tro att det är semester ; )

I dag fick det faktiskt bli just en sån att-göra-ingeting-dag kände mig lite extra trött i kroppen i går när jag vaknade (efter en god natts sömn!) och det släppte inte på hela dagen skulle ha varit på tjejfest med grannen och hennes vänninor med utgång och hela balunsen men det blev istället en kväll hemma i soffan framför teven. Först blev det dock en tur ner på stan för att möta upp Felicia, Fredrik och några vänner för att se Sverigematchen på samma ställe som sist och samma mat men den här gången nöjde jag mig med Cola Zero i glaset

Synd för grabbarna att dom förlorade och för oss det har ju faktiskt varit riktigt roligt att titta på fotbollen den här gången ; ))

 Fick med mig både Felicia och mannen hem efter matchen mannen gick dock vidare till grannen som hade grabbfest så det blev bara jag och Flisan som gjorde sällskap i soffan, två filmer hann vi se innan ögon gick i kors den ena var ”The Greatest Showman” som för övrigt var den bästa filmen jag sett på länge jag grät mer eller mindre genom hela filmen fantastiskt skådespel och scenografi för att inte tala om musiken så bra så man ryser (har laddat ner den på Spotify och lyssnar konstant) alltså den måste ni bara se om ni inte redan gjort det.

Här kommer även lite bilder från fredagens tacomiddag och födelsedagsfirande

Det går alldeles utmärkt att äta tacos trots att man inte äter bröd jag äter med massa grönsaker, riven ost, tacofärs och cremé fraiche

I stället för fika eller efterrätt serverades det snacks och godis vilket var mycket uppskattat

Hon ville absolut i n t e bli väckt tidigt på morgonen så vi fick ta sången och presentöppningen efter middagen istället det blev några sköna ansiktsmasker, lite småsaker som är bra att ha när man flyttar hemifrån bland annat en äggskalare, en konservöppnare och en osthyvelmen och så pengar till vad-helst-hon-vill-och-behöver

Grattis än en gång älskade Flisan ❤︎

I morgon börjar den riktiga nedräkningen till semestern b a r a tre dagar kvar nu

Ha en skön söndagkväll vänner

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *