S E M E S T E R !

Finally ; )

Ja men hur skönt var det inte att vakna upp i morse med vetskapen om att ha fyra veckor av ledighet framför sig nu väntar lata dagar i solen, långa ljusa kvällar på terassen och en hel massa roligheter med familjen.

Visserligen hade jag klockan på ringning i morse var rädd att jag inte skulle vakna i tid annars (för när jag får sova d å s o v e r j a g : )) hade bokat tid för färgning av ögonfransar och bryn klockan 10 hade en tanke om att hinna ta en p w innan men jag bestämde mig istället för att ligga kvar i sängen och bara njuta av ledigheten tills det var dags för frukost, men imorgon då blir det bannemig en morgonpromenad innan frukost.

När det är så här varmt är i alla fall inte jag så värst sugen på att äta varm mat mitt på dagen det brukar bli en tallrik fil och müsli, en sallad eller färska bär till lunch och massor med vatten – glöm för guds skull inte att dricka vatten i värmen!

Nu när det är sommar passar jag gärna på att köpa bär av dom som står och säljer utanför mataffärerna eller nere på torget det är s å mycket bättre kvalitet på dom bären och dom är s å mycket godare än dom man köper i affären melonen köper jag gärna delad så man ser om det är en god melon fruktköttet ska vara så där lagom hårt och varken för ljust eller för mörkt man kan tydligen känna om en melon är mogen genom att knacka på den men det är en kunskap som tyvärr gått mig förbi

Ett fat fullt med godis : )

Kram Malin 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *