Ett dopp i havet

Goddagens!

Prick lika fint väder i dag (som alla andra dagar dom senaste veckorna och det ser inte ut att bli något sämre till veckan som kommer måste vara den varmaste sommaren i mannaminne) så det blev en tur till havet mannen och barnen ville ta ett dopp och jag ville höra vågorna och känna sand mellan tårna. Älska att vara vid vattnet, dock ska det inte förväxlas med att jag älskar att bada för det gör jag inte ; D det är alldeles för kallt här i Sverige vill gärna ha närmare 30 grader om jag ska komma i, men att sitta och titta ut över vattnet och höra måsarna skria det är livet.

Vi blev inte så värst långvariga mannen och killarna tog ett dopp medan jag och Felicia satt och solade sen blev det en fika på filten och sen for vi hem, nu ligger vi istället på terassen på baksidan solen har tyvärr försvunnit men det är fortfarande varmt så i alla fall jag blir nog kvar här tills det är dags för middag och i dag är det fredag så ni kan säkert gissa vad som serveras i det här huset – tacos naturligtvis ; )

Vet inte vilken temperatur det var i vattnet men det ser inte allt för skönt ut om man ska tro minen på Gustav ; )

I morgon blir det en dag vid poolen vi har ju en dela att fixa med här hemma innan vi åker och så ska packningen så smått påbörjas.

(vet inte om jag har berättat det för er men på måndag åker vi till Cypern – jippi ; )

Kram Malin 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *