Två favoriter

Hej!

Fredag och näst, näst sista dagen på semestern, usch ja här pågår nedräkningen för fullt för trots makalöst väder och en fantastisk ledighet känner jag mig inte riktigt färdig med semestern än (gör man det någonsin?!) Var in några timmar på jobbet i dag, behövde ringa några samtal och ordna det sista inför nästa vecka, och det kändes både och måste jag erkänna längtar naturligtvis som vanligt efter mina kollegor och alla barnen men det är ju det här med att behöva gå upp tidigt på morgnarna och inte kunna styra tiden som man vill – det gillar jag inte – men som vanligt blir det förstås bra när man väl är tillbaka och allt drar igång igen.

Vaknade till världens oväder i morse regnet stod som spön i backen, åskan mullrade och det blåste något så fruktansvärt hade lätt kunnat ligga kvar i sängen och läst och lyssnat på ljudbok hela dagen men jag behövde som sagt iväg till jobbet så det var bara att pallra sig upp. Regnet och åskan gav dock upp ganska snabbt och sedan lunch har vi haft soligt och jag har har kunnat ligga en stund i solstolen men det blåser fortfarande så mycket att kuddarna ramlar omkull ute på terassen ; ))

Sitter just nu med en mojitodrink i handen och ska strax börja med maten ikväll blir det grillat s o m jag har längtat efter det (annars om somrarna brukar man vara ganska trött på den där kött/kycklingbiten, majskolven, såsen och salladen vi det här laget men icke i år) men vi tar det säkra före det osäkra och tar det på gasolgrillen, vill inte sätta igång kolgrillen nu när det blåser så kraftigt tycker vi har haft nog med bränder på ett tag ; Z

Köpte med mig två favoriter hem från Ica idag; inredningstidningen Hus&Hem och Starwberry Vanilla från Barebells, det bästa är naturligtvis att inte äta någon glass alls men är det sommar och varmt

då. måste. jag. ha. glass ; D

Vit choklad med små krispiga bitar av frysta jordgubbar, så gott!

Ha nu en mysig fredagkväll fina

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *