D-vitamin och monster på bio

Gokväll vänner!

Har veckan varit god mot er?

Kan tänka mig att det är många som gör sin första arbetsvecka precis som jag vet inte hur det är för er men jag känner mig faktiskt ganska hoppfull när jag tänker på årstiden vi har framför oss, vilket jag d e f i n i t i v t inte brukar göra eftersom jag fullkomligt avskyr mörker, regn och kyla (speciellt i kombination) det brukar snarare krypa i kroppen av misströstan och nedstämdhet när vi börjar närma oss hösten, men i år känns det helt annorlunda jag känner mig betydligt lättare i både kroppen och sinnet och jag tror minsann jag vet vad det beror på ….. det kan inte vara annat än den kolossala mängd sol och värme vi fått uppleva i sommar, kroppen fullkomligt sjuder av D-vitamin just nu och det gör ju susen för både hälsan och välmåendet : D

– man blir piggare, gladare och får mer ork

– man får starkare immunförsvar

– det stärker skelettet

– det motverkar karies (hade jag inte en aning om)

– man får bättre syn

– det ger lägre blodtryck

– det ökar fettförbränningen

– det minskar risken för bröstcancer

– man får bättre sexliv

(här kan du läsa mer)

I dag tog vi med oss Gustav och gick på bio, Hotell Transylvanien 3 (vi var ju och såg Mission Impossible  med William och Felicia i söndags) både jag och mannen slutade tidigt och då passade vi på, jag menar varför vänta med allt man vill göra till helgen vardagen blir så mycket mer uthärdlig (och går betydligt fortare) om man har roliga saker inplanerade. En helt ok film att se med dom lite yngre barnen.

Självklart blev det både popcorn, varma chips och läsk – det är sen gammalt när man går på bio ; )

I morgon får jag äntligen sov lite längre börjar jobba först klockan nio så jag kan nog sova ända till klockan sju, och det ska bli s å skönt, visserligen slutar jag då inte förens halv sex men det är smällar man får ta i mitt yrke ; )

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *