En skön söndag

Hej!

Ja den här helgen gick ju i ett naffs trots att vi bara varit på hemma plan och tagit det lugnt förhoppningsvis går veckan som kommer också fort för nu längtar jag verkligen efter kräftor ”slurp” nästa helg när grannarna kommer över på kräftskiva ska jag frossa i dom små liven sen blir det de sedvanliga tillbehören till som västerbottenpaj, mitt egna vitlöksbröd, räkor, aioli och någon god sallad och till efterrätt Ernst somriga marängswiss som jag inte ätit på såååå länge tänk att man kan längta så mycket efter saker att stoppa i munnen ; D

Har haft en riktigt skön söndag satt länge med frukosten framför Nyhetsmorgon sen blev det en lång härlig promenad i solen med senaste ljudboken i öronen. Har även fått hjälp av min alldeles egna nagelteknolog idag för att fixa till mina trista, sommarslitna naglar och nagelband, hade även tänkt måla dom röda men tyckte dom såg så fräscha ut á natural så jag väntar nog ett tag med det.

Nu; lite söndagsgotta i form av hallon, jordgubbar, grädde och nötter

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *