45 års kalas

Godagens!

Här började dagen med en härlig promenad i solskenet skönt att väcka kroppen genom att röra på sig och samtidigt få andas frisk morgonluft. En skock flyttfåglar på väg söder ut och den höga klara luften i kombination med färgskiftningarna i träden fick mig att inse att hösten är alldeles alldeles nära nu måste nog börja se över förrådet av värme- och blockljus, te och alla andra bra-att-ha-när-det-är-höst saker och hänga fram de tjockare jackorna i gardoben.

Gårdagen började på ett betydligt mindre behagligt sätt vaknade med tröttmössan fortfarande djupt nerdragen och med en lätt sprängande huvudvärk, men det blir ju lätt så dagen efter ett trevligt kalas ; ) Vi firade en av grannarna som fyllt 45 år med en fördrink och lite mingel på deras altan och sedan middag på en restaurang nere på stan det blev en väldans trevlig kväll men mycket skratt och god mat, tyvärr kom tröttheten efter veckan ifatt mig så jag och mannen tog bussen hem vid tolv och jag slocknade som en ljus så fort jag lagt ner huvudet på kudden. Kanske inte så konstigt att jag nästan somnade i maten för kombinationen tröttmössa + några glas bubbel brukar inte vara så lyckat kom inte i väg från jobbet förens vid halv sex sen i ilfart hem och fixa hår och ansikte och slänga på sig finstassen kände mig slut redan innan vi ringt på dörren. Men som sagt en väldans trivsam kväll med goda vänner och inget jag velat varit utan.

Har fått ett nytt schema på jobbet med många sena dagar och det märks på tröttheten på kvällar och helger, det blir lite stressigare att både hinna med alla vardagssysslor, hitta tid för träning och titta in här sen vill jag ju hinna med att umgås med familj och vänner som ju faktiskt är det allra viktigaste i mitt liv.

Skjorta H&M (kan tyvärr inte hitta den på nätet) och kjol liknande den här KappAhl och världens bästa strumbyxor med support för lår och mage

Födelsedagsbarnet Andreas

En fantastiskt god Black and White ”lchfstyle” med mycket god sås och kött som nästan smälte i munnen hade kanske sett lite mer stekta, varma grönsker till.

Sitter här i träningskläder och tänkte försöka hinna med en sväng till gymmet behöver verkligen jobba upp styrkan i kroppen för att orka med alla busiga barn på jobbet : D nej skämt åsido har en extremt dålig hållning och får ofta ont i ryggen så bålen är det jag ska börja fokusera på.

Har ett ärende ner på stan med Gustav, som väntat hela veckan på just detta, tänkte även hinna med att plantera lite ljung i krukorna på framsidan

Så ännu en busy söndag men jag ska verkligen försöka ta det lugnt och andas mellan varven

Ha en fortsatt skön söndag

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *