Morgonfunderingar

Godmorgon fina!

 Sitter här och tittar ut genom fönstret medan jag redigerar lite bilder och dricker mitt morgonte, hinner inte riktigt med att titta in här som jag vill just nu orken finns inte där heller är s å less på att känna mig så här trött och energilös till och med så vänner reagerar på att jag inte är som jag brukar inte samma glada, sociala Malin : (

Hoppas denna höst går fort.

Försöker fylla livet med det jag vet piggar upp mig som vänner, mysiga familjestunder, roliga utflykter, god mat och motion och hoppas att det ska hjälpa. Sömn är något som också är viktigt för mig (ja för alla egentligen) och det är lite si och så med den också har svårt att somna om om jag vaknar på natten, har alldeles för mycket som snurrar i skallen och kan inte slappna av, brukar sätta på ljudbok eller sätta mig framför teven en stund tills allt har lagt sig och jag kan somna om.

Det kommer att bli bättre det vet jag bara att hålla ut och ta dagen som den kommer (just det kan jag behöva träna på ; ) och jag lovar att titta in här så ofta jag orkar.

I går fick jag till en promenad efter jobbet i solskenet trots att jag hellre lagt mig under filten i soffan var helt färdig efteråt (börjar känna av halsen igen och det var nog därför) men samtidigt var det s å skönt. Har införskaffat lite nya träningskläder som gör det extra kul att komma i väg och träna (konstigt det där att kläderna gör så mycket för själva känslan eller så är det bara jag som inbillar mig : )) blev två uppsättningar i blått/lila som jag kan kombinera på flera sätt, från Stadium och Newbody

I dag väntar skogsutflykt på jobbet.

Kram Malin  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *