Lördagmorgon & Den lever fortfarande

God lördagmorgon!

Veckans absolut bästa dag har precis börjat här ringde klockan tidigt, ja för att vara mig då förstå; ) vill hinna med en stund i soffan framför Nyhetsmorgon med min tekopp och morgontidningen innan det är dags att packa och göra sig i ordning för dagens aktivitet som blir en tur till Stockholm för att hälsa på lillebror och gå på teater, ska äntligen få se honom i föreställningen Krilon på Stadsteatern.

Åker redan vid elva så vi hinner med att umgås lite innan föreställningen skulle vilja ta en promenad på söder, äta lite god mat och passa på att titta in i någon av alla dom mysiga små butiker som ligger på rad bara du kommer förbi dom stora kedjorna inne i centrum. Det blåser ganska friskt ute och det ser ut att bli ganska blygsamma temperaturer så det blir nog till att plocka fram den varmare jackan ur garderoben o c h fotriktiga skor.

Älskar när man hittar snittblommor som man får njuta av mer än bara några dagar köpte mig en fin höstbukett på vår lokala Icabutik för snart två veckor sedan, med bland annat kärleksört, aster och gerbera, och i dag trodde jag att jag skulle behöva slänga bort dom allra sista blommorna men minsann hittade jag några blommor som fortfarande levde och kunde spara en söt liten bukett med aster (om två blommor nu kan kallas för bukett :)) på köksbordet och kvisten med kärleksört fick ta plats på köksbänken.

Ha nu en underbar lördag mina vänner.

Kram Malin 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *