Att fortsätta min hälsoresa

Godmorgon Söndag!

Solen lyser och humöret är på topp ska snart ge mig i väg till gymmet men först tänkte jag sitta en stund i soffan och njuta av dagens första kopp te och läsa morgontidningen i lugn och ro.

Det lär nog bli en och annan kopp i dag då mannen och jag startar höstens stora rensa-ut-slaggprodukter-och-eventuella-rester-av-sommarens-frosserier-ur-kroppen-på-nio-dagar-kur och vi kommer ta hjälp av Forever Livings kicksartspaket C9 (produkter vi har använt oss av flera gånger med bara poitiva resultat) för att göra det lite lättare och för att veta att vi får i oss rätt mängd näring trots bristen på mat. Det känns som en rikitgt bra och viktig del i min resa mot att hitta hälsan och jag känner mig superpeppad och full av positiv energi, får se om det känns lika positivt i kväll efter en dag med bara flytande föda ; ))

Förutom aloe vera gel (har en positiv påverkan på tarmen) fiberpåsar (stödjer matsmältningen, ger en ökad mättnadskänsla, dämpar sötsuget och bidrar till att bibehålla en jämn blodsockernivå samt ökat immunförsvar) och kosttillskottabletter innehåller paketet proteinpulver som ger en god mättnadskänsla (blir en jättegod smoothie om man blandar pulvret med kokosdryck och frysta bär) tillsammans ersätter dessa produkter alla måltider under dom nio dagarna, som tur är finns det en mängd frukt och grönsaker man får äta under tiden, vissa i begränsad mängd och vissa obegränsat, för i alla fall jag behöver något att tugga på och att fylla magen med när den värsta hungerna slår till.

Ska nog faktiskt gå och ta mig en bit gurka känner att jag behöver något att knapra på har även fyllt en flaska med vatten som jag tänkte få i mig innan träningen för att fylla upp magen lite och slippa dom värsta hungerkänslorna ; )

Ha nu en fortsatt härlig söndag

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *