Finally Friday!

Hepp hepp!

Har varit på strålande fredagshumör hela dagen trots en tidig morgon och en ganska så tuff dag på jobbet sjukdommar hos personalen, inskolningar och brist på vikarier är verkligen ingen bra kombination ; X Det verkar som mina ansträngningar när det kommer till att få till det där med motion och kost börjar bära frukt måste dock erkänna att minst 30 minters rörelse varje dag har visat sig vara galet svårt att trycka in i schemat, men skam den som ger sig.

Kosten har det varit betydligt lättare med speciellt nu när vi kör C9 med ett spikat program att följa, på måndag är sista dagen och då ska det mätas och vägas för att se vilka fysiska resultat det gett att huden känns smidigare, magen plattare, kroppen lättare och att jag sover som en stock och faktiskt känner mig utvilad när jag vaknar är naturligtvis det viktigaste men det andra, lite ytligare är ändå en riktigt bra bonus.

Vädret har sannerligen bjudit på stora kontraster den här veckan i onsdag visade termometern i bilen + 1 och i morse +11 (rena rama värmeböljan ; ) De första två bilderna är från gårdagens morgonpromenad som var riktigt kylslagen med hög klar luft och frost på marken ”ett litet kom i håg till mig själv – köp fodrade träningsbyxor”  den sista bilden är från dagens promenad innan middagen. Skulle önska att jag orkade gå upp tidigt lite oftare för att träna det är ju så obeskrivligt skönt att ha det gjort när man kommer hem från jobbet men det verkar fullständigt omöjligt för den här tröttmössan ; )) På helgerna försöker jag komma iväg så fort som möjligt efter frukost annars hittar jag bara på en massa saker jag måste göra först och vips är det dags för middag.

Gustav spelar Playstation med kompisar, Wille sitter framför datorn och jag och mannen sitter framför teven precis som vilken annan fredag som helst men Flisan hon svingar sina lurviga nere på stan istället för att hänga på sitt rum och det händer verkligen inte varje fredag.

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *