Söndagsutflykt till Böna Café

Kvällens fina!

Hoppas söndagen varit god mot er.

Här har vi haft en fantastisk vacker höstdag med strålande solsken, klarblå himmel och precis lagom temperatur för att ha en stickad tröja under den lite tunnare höstjackan. Just precis den här tiden älskar jag faktiskt hösten när träd och buskar fullkomligt exploderar av färger, löven fortfarande fyller trädkronorna (s å trist när det bara är knotiga grenar kvar) och solen fortfarande värmer så man slipper frysa ändan av sig när man kliver utanför dörren ; D

Dagen har gått i ett men inte alls på det vis som det var tänkt fika blev det men med en helt annan vän och på ett helt annat ställe, golven och tvätten tog mannen hand om (tacksam är bara förnamnet) och träningen fick ge vika för en tur till blomsterhandeln och storhandling på Ica Maxi men så kan det gå ibland ; ) Lite trist att jag inte ens hann med en promenad i det vackra vädret men det lovas både sol och värme den kommande veckan så det får väl bli en promenad eller två då istället det gäller ju att passa på och suga i sig av solen så länge den visar och gymmet står ju kvar det kan man ta en dag när det regnar.

Efter frukost framför Nyhetsmorgon mötte jag upp min granne Jessica och hennes bror med familj på Böna Caféett mysigt litet café vid det gamla fiskeläget ute vid Bönan ca 15 minuter med bil från centrala Gävle med både möjlighet att äta lite lättare mat och fika men även handla små söta presenter och gammeldagsa godsaker vi åt, pratade och njöt en stund av den vackra naturen innan vi åkte vidare. Jag tog en räksallad som var både fräsch och smakrik och Jessica en helt ok räksmörgås men nästa gång ska vi definitivt prova deras buffé som såg helt makalöst god ut med massor av goda sallader, röror, soppa och nybakat bröd.

På vägen tillbaka svängde vi av för lite inrednings- och blominspiration vid den nyöppnade trädgårdbutiken Gröna Kullen kunde bara inte låta bli när den låg s å lägligt efter vägen.

Och visst fick jag med mig något fint därifrån men det tar vi en anna dag ; )

 

Att göra en söndagsutflykt med en god vän äta gott och njuta av det vackra vädret det mina vänner är ett perfekt sätt att tanka ny energi inför kommande vecka.

Kram Malin 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *