Fredag & en skål Barebells

FRIYAY!!!

Underbara fredag och helgen är på intåg en helg som kommer bjuda på en välbehövlig återhämtning, förhoppningsvis en och annan promenad och definitivt en bio med familjen. Börjar känna mig lite krasslig igen (för femtielfte gången den här terminen, alltså man kan ju bli tokig för mindre) så jag kommer hoppa över den pulshöjande träningen men tänker ändå att en lite lugnare promenad kan gå för sig, vi får väl se hur det utvecklar sig. Vädret är ju på topp och kommer bjuda på sommartemperaturer både lördag och söndag om man ska tro väderapparna och meteorologerna på teve så det vore galet trist om jag inte orkade vara ute och tanka solljus.

Har hittat ett företag som jag tycker gör vansinningt goda glassar, shakes och proteinbars utan vanligt socker den här var en stor favorit under sommaren och den här äter jag gärna som mellis. Nu är det väl inget man vräker i sig trots avsaknade av vitt socker för dom innehåller ändå en liten mängd kolhydrater men det är ett bättre alternativ än mycket annat när man är sugen på något gott eller bara behöver en energikick.

I dag blev det en skål med Barebells Coockie Dough och några avsnitt av Once upon a time tillsammans med Felicia när vi kom hem från jobbet är det fredag så är det ; )

En riktigt god glass som inte alls smakar så där konstgjort som många andra glassar kan göra som är sötade med sötningsmedel. Blir nog en skål i morgon också.

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *