En rosa månad

Godmorgon fina!

Tänk snart har ännu en vecka gått och vi närmar oss december och juletider med stormsteg min andra favorittid under året (näst efter sommaren) älskar a l l t som händer i december älskar dofterna, ljusen, musiken, pyntandet, bakandet, julklapptsjakten, myset med släkt och vänner och så det som nästan är det bästa av allt tiden man får av återhämtning och vila efter en lång, mörk och inte-en-röd-dag-i-sikte höst.

Men först ska barnen ha höstlov (jag har faktiskt tagit två dagar ledigt för att kunna göra någonting kul med grabbarna tråkigt nog måste Felicia jobba hela lovet men vi kan nog hitta på någonting kul någon eftermiddag efter jobbet för hennes skull) och fira Halloween och vi ska hälsa på i Sala och fira barnens morfar som fyller år och tända ljus i minneslunden för alla dom vi saknar så innerligt.

Bland annat min älskade lille mamma som saknas mig så det gör ont i år är det sjutton år sedan hon lämnade oss, alldeles på tok för tidigt, på grund av den där jä*la skit cancern. Åren som går gör inte att jag saknar henne mindre, det är nästan tvärt om, varje gång det händer någonting roligt i vårt liv, när barnen växer och utveckla, när vi firar födelsedagar och högtider skulle jag så innerligt gärna vilja att hon fick vara med oss. Jag vill kunna ringa henne och fråga om hur det var när jag var liten, jag vill kunna dela mina minnen och min och min familjs framtid med henne.

Men det går ju inte och jag kommer aldrig att få min älskade lilla mamma tillbaka.

Men genom att stödja Rosa bandet varje år och köpa det jag kan av alla rosa varor när jag handlar känns det i alla falla som att gör någonting bra och det känns skönt att kunna hjälpa till så att flera mammor, mor- och farmödrar får bli friska och leva längre. Det finns ju en uppsjö av produkter som vi använder dagligen, som bland annat Ica har i sitt sortiment, där en del av priset går till cancerforskningen så det är ganska lätt att stödja och ge just nu under oktober månad.

Det här en en liten del av det jag hittade i går när jag handlade på Ica Maxi.

Nu måste jag hoppa i kläderna och swischa iväg till jobbet i dag väntar en härlig skogsutflykt med barnen.

Önskar er alla en härlig torsdag.

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *