En lördag i Huvudstaden

Godmorgon!

(Som ni märker kom detta inlägg aldrig iväg i morse anslutningen krånglade och jag var tillslut tvungen att stänga ner och skynda iväg till Moodgallerian och eventet med 4good men jag hoppas ni nöjer er med gamla nyheter den här gången ; )

Sitter i hotellsängen i mörkret och tittar igenom alla kort från gårdagen medan mannen ligger och snusar gott här bredvid tänkte passa på att säga hej till er nu när jag nu ändå är vaken, skönt att för en gångs skulle känna sig pigg när man vaknar och f ö r e klockan dessutom, det händer typ aldrig, kan det ha att göra med att vi sovit på hotell i natt? : D

Vi hade en helt fantastisk dag här i Stockholm igår. Vi kom fram vid lunchtid och fick rummet direkt så vi kunde lämna av packningen och gå vidare ner på stan och hitta någonstans att äta, sen flanerad vi runt och tittade på folk, shoppade lite (men bara det vi hade planerat för, typ ; ) och sen mötte vi upp lillebror och hans pojkvän för en drink på den lite hippa men supermysiga baren Campfire på hotellet Dowtown Camper by Scandic som ligger beläget precis bakom Stadsteatern, på vägen tillbaka till hotellet gick vi förbi och köpte lite gotta att ha och mysa med på rummet.

Vi valde som vanligt Clarion Sign vid Norra Bantorget, ett stenkast från Centralstationen, ett fräscht hotell med snygg Skandinavisk design och ett perfekt läge nära både shopping, restauranger och barer och med en utsikten man inte kan klaga på jag menar kan man annat än älska färgprakten i träden utanför, jag hade gärna suttit i någon av Bruno Mathssonfåtöljerna och njutit resten av dagen. Varje våning är uppdelad efter olika designers våning tre är med andra ord Bruno Mathssonvåningen.

Ett hotell jag definitvt kan rekomendera

Nu väntar hotellfrukost (me like a lot ; ) och sen bär det i väg till Moodgallerian för lite inredningsinspiration.

Ha en underbar söndag så ses vi snart igen.

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *