En riktig feelgood lördag

Godkväll fina!

Hoppas ni haft en härlig lördag.

Själv har jag haft en sån där fantastisk dag när både kroppen och själen fått sitt och må-brakontot har fyllts på till maxgränsen (om det nu finns någon gräns för hur bra man kan må : D)

För några veckor sedan vann jag en tävling på Instagram hos Johanna på Magnifico By Jojo – en dag ute i skogen med kransbindning och fika tillsammans med en vän – tyvärr blev den aldrig av då men så i dag var det äntligen dags, dock inomhus den här gången vilket var en himla tur med tanke på snöovädret som helt plötsligt valde att storma in här över Gävle i morse.

Hela förmiddagen höll vi till ute hos tjejerna på Växtzon4 (en helt magisk plats för både inspiration och återhämtning) vi gottade ner oss i alla underbara ting, tillverkade kransar, mös under filtar vid brasan, snick snackade och njöt av en värmande pumpasoppa, nybakat surdegs bröd och en helt magisk cheesecake med aroniabär (hade aldrig hört talas om detta lilla svarta bär innan som tydligen är fullt av antioxidanter, vitamin A, B2, C och E samt järn och jod) ett supernyttigt bär med andra ord då måste ju kakan vara supernyttig också, eller hur   ; )


Ja men ni ser ju h u r mysigt som helst.


Vi satt ute i växthuset så det var en aningens kylslaget men inget som inte ett par vantar, en mysig filten runt benen och den sprakande brasan alldeles intill kunde råda bot på.

Ja sen var det ju det där med kransbindningen; vi gick först runt en stund och tog in allt stämningen, färgerna och alla underbara dofter sen plockade vi på oss det material vi ville ha och satte vi i gång och skapa fick så fin hjälp av Johanna med både bindningen och inspirationen.

Fick sån julstämning av att stå där bland allt granris, lingonris och tända ljus.

Tack älskade vän för att du ville mysa med mig idag.

  Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *