H A P P Y H A L L O W E E N 🎃

Goddagens!

Tanken var att detta inlägg skulle kommit iväg i går men jag fastande i en massa annat fix som bakning, matlagning, pumpakarvande och skräckfilmsmys med familjen hade liksom fredag redan i går då jag har semester torsdag och fredag så vi passade på att Halloweenmysa ordentligt ; D

Ja eftermiddagen i går gick åt till att ha kökstjänst (fast en trevlig sådan ; ) tror jag tillbringade fem timmar på raken i köket, brukar i och för sig tillbringa mycket tid där inne annars också eftersom det är jag som lagar den mesta av maten sen läser Gustav alltid sina läxor vid köksbordet (och än så länge behöver han lite stöd när han gör det) och jag sitter gärna där när jag läser tidningar och bloggar – det sägs ju att köket är husets hjärta och det stämmer verkligen in, i alla fall hos oss.

Det bakades både spindelnätkladdkaka, spökmuffins och creme cheese fyllda lchf-chokladmuffins tyvärr fastnade nästan halva delen av spökena i formen (använde en silikonform som jag köpt på Ica antingen var det en extremt dålig kontruktion eller så hade jag inte rätt teknik) så det blev inte mycket att knäppa kort på men spindelkladdkakan, som Flisan gjorde, tyckte jag blev riktigt fin.

Lchfmuffinsen blev riktigt smaskiga och så där lagom kladdiga goda att äta både som dom är och tillsammans med grädde och bär, tro mig jag har redan hunnit prova båda sätten ; )

Sen karvades det läskig pumpa

och gicks runt och sa bus eller godis hos grannarna, eller Gustav gjorde tillsammans med några vänner vi som stannade hemma fick gå skytteltrafik mellan köket och dörren när restan av barnen i grannskapet ringde på vår dörr.

Han klädde ut sig till någon form av creepy monster med både mask och handskar.

Och så avlutades kvällen med fika i soffan framför filmen ”Det” den nya versionen precis lika läskig som den gamla om ni frågar mig.

En utomordentligt trevlig och bara en aningens läskig Halloweenonsdag.

Ha nu en fortsatt skrämmande vecka nu ; D

Moahahahaha…….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *