Lite pre-julande så här i november

Hej hej!

Hoppas ni haft en fin lördag så här långt.

Här har vi legat i minsann mannen har rensat på vinden för att få plats med alla poolatiraljer som stått i matsalen sedan i våras (han är helt klart bäst på detta med att sortera och få plats med allt) konstigt det där hur fullt det hinner bli där uppe på några månader det var någon gång i maj vi var upp där och tog ner poolen och då kom man in där det gjorde man i n t e nu kan jag lova ; D men nu är det ordnat och fint igen. Och likaså i matsalen och äntligen kan man sitta där igen på sommaren sitter vi alltid ute på altanen så det är väl egentligen ingen fara att alla poolsaker står där men lite trist att det ser så stökigt och fullbelamrat ut och till på köpet måste vi passera där varenda gång vi ska gå ut på altanen.

Jag har storstädat i köket torkat alla skåpfronter, polerat upp kyl, frys och diskmaskin (som såg hemska ut på grund av alla kladdiga fingrar som envisas med att ta på alla andra ställen än på handtagen ; ) torkat bänkar och dammat har nog inte varit så här rent på väldigt länge.

Fler än jag som mår som bäst när det är undanplockat och rent hemma? Jag vet att det kanske låter konstigt men jag mår faktiskt fysiskt bättre efter en sån här plocka-fixa-städa-rensa dag.

Sen har jag och Wille varit ute på en långpromenad i den härligt friska höstluften, mysigt att få lite egen tid tillsammans med min mellanstora älskling det händer inte så ofta tyvärr, ja inte med någon av dom andra barnen heller för den delen vi gör för det mesta allt tillsammans hela familjen. Tänkte fortsätta på samma spår och gå på bio med Felicia i kväll vi ska se ”A star is born” med Lady Gaga och Bradley Cooper och i morgon blir det en tripp till badhuset med minstingen.

Ännu en helg där både kroppen och själen får sitt

I morgon är det fyra veckor till första advent och som jag längtar efter att få plocka fram ljusstakar, hänga upp ljusslingor, baka saffransbröd och pepparkakor. Jag skulle lätt kunna starta julen redan nu men ska försöka hålla mig så länge det går i alla fall till den 24:e när vi ska på julbord ; ) Kunde dock inte hålla mig sist jag var och handlade då slank det ner både en jultidning och ett julljus i vagnen det här luktar ju bara s å mycket jul.

Just nu har Ica Maxi här i Gävle dessa ljus för endast 149:-

Köpte även hem detta te för att få smaka lite på julen också (har jag sagt at jag älskar julen ; ) men den 1:a december tänkre jag gå all in på denna precis som förra året och året före det.

Stor kram från en pre-julande bloggerska

Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *