G Ä S P

Godkväll!

Lika pigg som jag kände mig i går lika trött känner jag mig idag

Gäsp….zzzzz

(man ska tydligen inte prata högt om såna saker)

(bildcred Hemtex)

Sov lite knackigt i natt (vaknade alldeles svettig med lakanet i en enda röra) och har gått med en molande huvudvärk sedan i morse, på eftermiddagen slog värken till med full kraft så det var bara att resignera och ta en huvudvärkstablett och krypa upp i soffan när jag kom hem sen tog typ fem minuter så sov jag som en stock så hårt att mannen fick skaka liv i mig ; )

I morgon åker jag och barnen till Sala för lite morfarmys det ska bli s å skönt att komma hem några dagar äta pappas goda mat, ta långa promenader, vila och mysa med familjen. Nu var det länge sedan vi sågs längtan känns verkligen i hela kroppen, har alltid haft starka känslor för familj och vänner och vill gärna träffas ofta och mycket. Vi firade alltid alla bemärkelsedagar och högtider tillsammans med mormor, morfar och moster med familj när vi var mindre och vi åkte ofta på semester ihop jag och mina kusiner var mer som nära vänner än kusiner.

Jag trivs verkligen här i Gävle med familjen och alla goda vänner vi har här men jag måste erkänna att jag saknar att ha resten av släkten i närheten att bara kunna åka över på en fika eller bjuda hem på söndagmiddag.

Ikväll blir det tidigt i säng men först ska vi se sista avsnittet på Drömmen om slottet spännande att äntligen få se hela resultatet.

Håller tummarna för en rikitgt god natts sömn

Kram 

Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *