Lite adventsinspiration så här på kvällskvisten

Gokväll fina!

Sitter här med magen full av pappas goda kyckling och myser med familjen framför Idol (det börjar bli riktigt spännande nu inte helt självklart längre vem som ska få lämna tävlingen på fredagarna) samtidigt som jag finkammar nätet efter fina saker att dekorera med till jul skulle vilja hitta något nytt till julgranen och kanske en ny ljuslykta att ställa i köket sen vore det härligt med en alldeles egen julservis att servera alla mysiga frukostar och middagar på under hela december.

Galet att det är första advent redan om fyra veckor (!)

Har alltid väldigt svårt att hålla mig ända till december och advent med att plocka fram ljusslingor och stjärnor, köpa hyacinter och baka ljugodis och i år är det värre än vanligt

….Gahhh….

Vill bara dyka ner i lådorna på vinden och stryker runt blomavdelningen varje gång jag är på Ica, knarkar julmusik och dricker julte varje dag sedan förra veckan men måste försöka hålla mig åtminstonde ett litet tag till annars kanske jag hinner tröttna innan julafton väl är här, eller?

Näääää tror inte det ; )

Hittade massor av fina saker på Åhléns och som vanligt märker jag att jag drar åt det vita, beiga och guldiga hållet.

1. En lite annorlunda julstjärna som skulle vara fin i vardagsrumsfönstret 2. Skulle vara kul att hitta lite nya juldekorationer att dekorera julgranen med dessa tyckte jag var riktigt fina 3. Och så några såna här 4. Änglaspelet väcker fina varma minnen från barndommens jular hos farmor och farfa 5. Den här slingan med stjärnor lyser julstämning lång väg 6. Ernst är ju en av mina absoluta favoritdesigners och inredare så en sån här ljusstake i natur skulle vara så fin att tända i advent 7. Högt på önskelistan till jul i år är denna julserie från Swedish Grace med tallrik/assiett, skål och mugg

Så lite julig inspiration från mig till er – hoppas ni njutit lika mycket som jag ; D

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *