L Ö R D A G

Gokväll fina!

Hoppas ni haft en skön lördag.

Tog en promenad efter frukost trots en blytung himmel och små små droppar av regn i luften, var på vippen att strunta i allt och krypa upp under filten i soffan istället men är glad att jag tog mitt förnuft tillfånga och gav mig ut för det var länge sedan jag njöt så innerligt mycket av en promenad.

Gick längst med vattnet och njöt av stillheten och den storslagna naturen och tankade massvis med energi det kändes lite som att meditera gående : D Måste nog ställa klockan till i morgon så jag hinner med ännu en promenad innan vi åker tillbaka hem till Gävle.

Eftermiddagen tillbringade vi hemma hos mormor och morfar där fick vi oss lite gofika och en mysig pratstund om allt mellan himmel och jord älskar att mötas över generationsgränserna, dela erfarenheter och gamla minnen.

Ännu en helg som gett både kroppen och själen sitt

❤︎

Kram och godnatt 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *