S I N G L E S D A Y

Hej hej!

Att jag gillar att shoppa tror jag inte gått någon här inne förbi : D

Älskar att flanera runt på stan gärna med sällskap av familjen (ja i alla fall den delen som faktiskt gillar att gå i affärer ; ) eller vänner, leta någon ny och spännande inredning eller leta efter just den där tröjan jag önskat mig så länge, pausa för en fika på något mysigt ställe eller ta en bit mat när suget börjar smyga sig på. Åker gärna lite längre för att få så många ställen som möjligt under ett och samma tak och visst är det lite roligare att gå runt i affärer som man inte kan hitta här hemma och som man inte har möjlighet att besöka så ofta.

Tillhör den delen av befolkningen som inte så ofta handlar på nätet (vi är väl inte så många kvar skulle jag tro) jag vill kunna se och känna på sakerna, prova kläderna och skorna, lukta på dofterna och se hur färgerna ser ut i verkligheten och så älskar jag ju som sagt att gå i affärer men ibland hittar även jag saker jag kan tänka mig på nätet men då är det nästan alltid till kampanjpris eller på rabatt.

I dag är det något som kallas för Singles day i många av nätbutikerna som erbjuder jättefina rabatter och erbjudanden så är det någonting du skulle vilja unna dig själv eller ge till någon i julklapp så passa på vetja

(dagen startades i Kina som en motsvarighet till Black Friday och som en protest mot Alla Hjärtand dag)

här kan du hitta många fina produkter från Eva Solo

här kan du hitta massor av skönhetsprodukter till bra rabatter

Även Åhléns har fina rabatter nya erbjudanden varje timme mellan 10-21

NordicFeel har 4 för 3 på hela sortimentet just idag

Hos Lindex hittar ni hela sortimentet för 11% rabatt med koden 11nov

Happy shopping ; D

Ha en underbar söndag och njut av livet

Kram Malin 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *