Årets första julfilm

Gokväll fina!

Någon mer än jag som tycker det är skönt när veckans första dag är avklarad? Jag har aldrig varit något fan av måndagar vet egentligen inte vad det beor på men kan vara att det är alldels för många dagar kvar till helgen (kan ha nämt detta för er förut ; )

Middagsdisken är undanplockad, läxorna är lästa, lilleman ligger nedstoppad i sängen och jag har krypit upp i soffan med en tekopp i handen och ska titta på årets första julfilm tillsammans med Flisan. Vi har tänt ljus och det doftar jul i hela huset – s å mysigt att ha en dotter som älskar julen precis lika mycket som jag eller kanske till och med en gnutta mer om jag tänker efter hon vill gärna ha hela huset pyntat med tomtar och granen ska helst vara full av kulor, rosetter och glitter.

Bilden är från förra året tror minsann det är dags att införskaffa årts första julblomma snart fullkomligt älskar doften av hyacint och vill ha minst en i varje rum.

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *