F R I Y A Y

Hello fredagsbloggisar!

Helgen är på ingång och humöret är på topp trots en begynnande huvudvärk och en smärre obehagskänsla från eftermiddagens otäcka händelse som hänger kvar.

Håller på att utbilda mig till lokal lärarutbildare och har haft en heldag på högskolan idag med information, föreläsningar och diskussionsgrupper, både kul, givande och lärorikt att få vara med och utbilda framtidens pedagoder. Tyvärr blev det ett ganska abrupt avslut på dagen då en av deltagarna fick hämtas med ambulans efter att helt plötsligt blivit medvetslös riktigt riktigt otäckt var det och den känslan hänger fortfarande kvar som en hård klump i magen.

Men efter den brukliga fredagstacosen med familjen och en skål med min favoritglass från Barebells (cookie dough för er som missat det) känns det en aningens bättre och med fredagsfinalen av Idol på teven är kvällen komplett.

Helgen är än så länge oplanerad och det känns helt ok kanske det blir en fika på stan, korvgrillning i skogen eller bara lite fix här hemma i huset men en sak som är säker är att ljusslingorna som vi ska ha utomhus ska upp m å s t e få lite ljus i allt detta mörker och nästa helg åker resten av adventsljusen upp.

Tror minsann årets första glögg, signerad min favorithelyllefarbror Ernst, måste smakas av också till dofterna av musmig äpple och kanel ; D

Ja så får det bli en liten glimt av julen även denna helg

kan. bara. inte. vänta.

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *