Korvgrillning i skogen

Godagens!

Tycker nyss jag skrev att helgen var på ingång och så är den helt plötsligt slut tycker det går på tok för fort just nu veckorna försvinner fortare än man hinner blinka och julen känns som den väntar precis runt hörent.

Vet inte riktigt vad det beror på men i år är peppen att få pynta till advent och jul s å påtaglig och stark och det känns näst intill omöjligt att skjuta på det till december, jag menar att vänta två veckor till

det. går. bara. inte!!

Kanske är det allt ljus man fyller huset med som hägrar, mår ju som bäst när jag får mota bort mörkret med en hel massa ljus, sen är det ju faktiskt så att första advent infaller först den andra december i år vilket bara ger tre veckor att njuta av allt det underbara, mysiga och härliga med advent. Så jag beslutade mig helt enkelt för att plocka fram det mesta av adventspyntet den här helgen och har nu fyllt huset med ljusslingor, julblommor och doftljus för att kunna njuta lite extra länge.

Än så länge är vi dom enda på gården som pyntat och hängt upp ljusslingorna men det bekommer mig inte det minsta någon måste ju vara först ; ) och jag njuter till fullo av ljuset. Är övertygad om att det kommer bli mycket lättare att kliva upp på morgnarna och komma hem efter jobbet på kvällarna när man får mötas av tända ljusstakar och slingor.

Nu till något helt annat i går var jag och Gustav till skogen och grillade korv med grannarna tyvärr var det ingen mer i familjen som hade tid att följa med mannen var på skytteträning, Felicia var och shoppade i Borlänge och William hade knappt klivit upp ur sängen när vi åkte ; )

Vi hade en riktigt mysig stund i skogen trots att dom få solstrålarna som lyckades ta sig igenom molnen inte nådde oss nere bland träden men istället var det heltvindstilla och lugnt där vi höll till. Killarna sprang runt och klättrade på allt dom kom åt medan vi mammor skötte grillningen sen mumsades det korv och kakor (också ett måste när man är på picknick i skogen) tills det inte gick att få ner en endaste lite bit till. Jag hittade jättegoda korvar med 80% kötthalt på Ica som jag la i en servette och åt med lite ketchup och bostongurka finns inte mycket slår att äta grillad korv ute i skogen – mums

Nu ska jag krypa i något mysigare och gå till grannen för lite söndagseftermiddagsmys och dricka årets första glögg.

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *