En fredag utan den där riktiga fredagsfeelingen

Godkväll!

Nu var det några dagar sedan vi sågs har legat i feber sedan i måndagskväll och varken orkat fota eller skriva istället har jag bott i pyjamasen, hinkat litervis med te och plöjt hela Netflix förråd av julfilmer, sentimental smörja skulle min pappa ha sagt men jag älskar verkligen dom där amerikanska helyllefilmerna med såna där sötsliskiga perfekta slut ; )

Ingen fredagsfeeling här tyvärr vi skulle haft vänner över på middag men jag känner mig fortfarande helt slut och vill verkligen inte föra vidare vad-det-nu-än-må-vara-för-bacill så det var dessvärre inget annat att göra än att boka av men visst hade det varit attans trevligt att få träffa lite folk (eller närmare bestämt två riktigt goda vänner som vi umgicks med så gott som dag och natt när de stora barnen var små, saknar dom så det gör ont ibland) efter fyra dagar innanför hemmets fyra väggar. Men jag ska inte klaga istället ska jag njuta av att jag har familjen samlad, tacosen framdukad och en mysig kväll i tevesoffan som väntar.

Vet inte vad ni tycker men lite snö skulle inte sitta fel jag menar vi har ju första advent om bara två dagar och vem vill inte ha det vitt och gnistrande utanför fönstret när vi tänder första ljuset istället för det hiskeliga mörker vi har nu, här om dagen kom det faktiskt lite snö det såg jag minsann men det försvann tydligen i ett nafs tillsammans med plusgraderna : ( Det får gärna vara minusgrader ute om vi bara får ljuset med på köpet.

(bild Pinterest)

Ja äntligen är helgen här då det är fritt fram att börja med the heavy stuff nu ska här bakas, göras julgodis, tändas ljus, spelas julmusik, pyntas (kanske till och med att granen åker fram på söndag) handlas julklappar och förberedas ända fram till jul med bara lite drygt tre veckor kvar till julafton ska det njutas delux här hemma, tur att vi är mer eller mindre julgalna allihop i den här familjen ; D

Kram på er alla 

Malin 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *