Älskade lilla morfar

Godkväll fina!

Hoppas allt är bra med er att ni haft en fin vecka och hunnit njuta av livets alla gudomligheter

Själv sitter jag här med en klump i magen och hjärtat tungt av sorg – min älskade lilla morfar somnade in i går efter bara några timmar på sjukhuset 😢

Trots smärtan och förtvivlan som river i kroppen av att se någon man älskar ta livets sista andetag var det skönt att vara där vaka tillsammans, gråta tillsammans, minnas tillsammans, känna tillsammans, kramas och finnas där för varandra och jag är helt säker på att han kände att vi var där. Vetskapen om att någon som alltid funnits där kommer att fattas för resten av livet gör ont s å ont men minnena lever kvar och dom ska jag vårda ömt i mitt hjärta.

Livet är här och nu lev det och älska som om det inte finns någon morgondag ❤︎

Kram Malin

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *