En riktigt trevlig lördagkväll

Gokväll!

Sitter och halvsover i soffan trots att klockan bara är barnet tror minsann det blir en tidig kväll i kväll.

Men det blir väl så när man har det så trevligt som vi hade i går, ja om man bortser från det kaos vi möttes av när vi vaknade med glassplitter och glögg över hela köket ; Z För er som inte följer mig på Insta eller Facebook (där jag lagt upp både bilder och film på det som hände) kan jag berätta att vi hade en glöggflaska från Ernst som exploderade, gudskelov under natten när ingen var i köket vågar inte tänka på vad som kunde ha hänt om någon av oss varit där dom stora bitarna av flaskan hade lätt kunnat skära långt in i kroppen….huha…

Vi hade planerat för en heldag på stan i Västerås och tanken var att klara av en stor del av julklappsinköpen men av förklarliga skäl blev vi en aningens försenade, det tog nämligen sin lilla tid att städa undan allt glas och torka bort allt kladd men på köpet fick vi ett nystädat kök in i minsta beståndsdel ; ) När vi väl var framme och hade checkat in på hotellet var klockan redan efter tolv så det blev en snabb lunch på Bishop Arms, som låg vägg i vägg med hotellet, sen lite hastigt in och ut i några butiker innan det var dags att göra oss i ordning och promenera över till Steam Hotell för att träffa våra vänner på en fördrink.

Det var verkligen s å mysigt där med den magnifika brasan i mitten och flera stora, mjuka, härliga sittgrupper placerade runt omkring. Gillar hur dom har mjukat upp den karga, hårda, industriella stilen med kristallkronor och sammet.

Pasta med pesto, mozarellasallad, parmesan och lufttorkad skinka med ett glas rött till – mumms….

Efter all god mat och dryck och trevliga samtal tog vi en taxi hem och dråsade i säng tror knappt jag hann lägga huvudet på kudden innan jag sov.

I morse tog vi en välbehövlig sovmorgon och åt en rejäl frukost på hotellet innan vi packade in oss i bilen och for tillbaka till Gävle, på vägen passade vi på att hälsa på lilla mormor ta en fika och prata lite gamla minnen sen hjälpte vi henne gå igenom lite papper och morfars gamla kläder. Kan inte riktigt fatta att han är borta, för alltid, min lilla morfar.

Natti natti

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *